Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Vr
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
Thuis

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. certificaten
CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. certificaten
De professionele fabrikant van de vaste lichamencontrole. De hun de schudbekerschermen van de Productvervanging hebben lange de diensttijd en goede behandeling. Zij helpen ons een!

—— M. Samir

Ik kocht de centrifugaalpomp van 10 PCs TRSB8*6-12J van RT-Vaste lichamencontrole. Zij zijn knap en hebben werkelijk goede kwaliteit en attent na de verkoopdienst!

—— M. Warren

Wij gaven opdracht tot een reeks van moddersysteem voor ons olieveld boorgebied, de getoonde goede prestaties van RT product in de plaats. Wij houden zeer van dat!

—— Diego Olbrich

RT-de schudbekerschermen hebben hoogste kwaliteit en goede prijs. Wij hebben hen van RT meer dan 4 jaar gekocht.

—— Nghiem Thic Hai

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Hossein Jafari

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Mej. Crina

Wij beginnen de Schudbeker van de gebruikstrzs703 Schalie sinds 2012, nu hebben wij 8 reeksen werkend in het olieveldplaats van onze klant, perfecte machine met redelijke prijs.

—— S.A. Kazi

Ik ben online Chatten Nu

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : RT-Vaste lichamencontrole
Aantal werknemers : 350~450
Jaarlijkse omzet : 40 Million-50 Million
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Van de Aardoliemachines van Xi'Antianrui het Materiaalco., Ltd (voor plotseling: RT-de Vaste lichamencontrole) is een professionele die fabrikant van het materiaal van de vaste lichamencontrole en het systeem van de modderterugwinning, in Xi'an-Stad, China wordt gevestigd. Sinds 2010, RT-concentreerde de Vaste lichamencontrole zich op de ontwikkeling en de productie van diverse types van het materiaal & het systeem van de vaste lichamencontrole. Ons R&D-personeel is samengesteld uit rijke ervaren bemanning die het oude werk aangaande olie heeft die mechanisch ontwerp boren, zo voorzien wij onophoudelijk het professionele boormateriaal van de vaste lichamencontrole van de ondernemingsgeest van verbetering en constant innovatie.

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze hoofdproducten omvatten: de de schalieschudbeker van de boringsmodder, karaf centrifugeert, moddermengapparaat, modderreinigingsmachine, desander, wastoestel, vacuümontgasser, dunne modderpomp met duikvermogen, centrifugaalpomp, schroefpomp, scheerbeurtpomp, straalmoddermixer, moddervultrechter, de separator van het vloeistoffengas, het apparaat van de gloedontsteking, moddertank. Vervangstukken zoals de schudbekerschermen, hydrocyclonen, drijvende kracht, mechanische selas en versnellingsbak enz. Zij worden wijd gebruikt in olie en gasboring, het systeem van het steenkoollaagmethaan, trenchless HDD & het een tunnel graven, micro-een tunnel graaft, boorafvalbeheer, bored stapelbouw, enz. 

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

RT-de Vaste lichamencontrole brengt in internationale geavanceerde technologie en voert het materiaal van de hoge precisieverwerking voor productie in, en bouwt talent de relaties van de opleidingssamenwerking met veel universiteit in Xi'An-stad voor onophoudelijk het bijvullen van nieuw bloed aan ons. Wij vormden ook een high-tech moderne geïntegreerde onderneming met ontwerp, vervaardiging, verkoop en de dienst. RT-de Vaste lichamencontrole heeft ons eigen beter beheersysteem, beroeps op hoog niveau en uitstekend de dienstteam. Ons productiebeheer voert API strikt de vereisten van de kwaliteitsspecificatie uit, en wij hebben strikte verordeningen aan materialenverwerving, ex-factory producerend en verwerkend, materiaal zuiverend en gehele proces van materiaal. Wij kunnen volledig tevreden producten en de diensten leveren geschikt vanaf het verzoek van de cliënt.

 

In termen van productenkwaliteitsbewaking, RT-werkt de Vaste lichamencontrole onophoudelijk ons eigen bestuursniveau bij. Wij gingen het internationale kwaliteitsbeheersysteem ISO9001-2015 over. RT-vestigt het de achtervolgingenproduct van uitstekende kwaliteit van de Vaste lichamencontrole en uitstekend kwaliteitsbeheersysteem, laat dit ons toe om appraoval van cliënten te krijgen.

 

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

RT-de Vaste lichamencontrole hangt het ondernemingsdoel aan--De Tevredenheid van klanten is de Hoogste Achtervolging van ons. Ons doel is de globale beroemde merkonderneming te creëren, en levert uitstekende en stabiele boringsvloeistoffen recyclerend reinigingssysteem de modder en van HDD (Horizontale Richtingsboring) recyclingssysteem aan gebruikers. Onze producten worden gebruikt in Chanceful-Olieveld in het noorden van Shaaban, Chang-Olieveld, Sinkiang-Olieveld en ander nationaal boorbedrijf. Tegelijkertijd voerden wij onze producten naar bijna 40 landen en gebieden zoals Zuid-Amerika, de V.S., Europa, Egypte, Doubai, Abu Dhabi, Oman, Pakistan, Rusland, Australië, Korea, Vietnam, Myanmar, enz. uit

 

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Ons doel is eenvoudig: het beste materiaal aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken het Perfecte Materiaal van de Vaste lichamencontrole, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Contactgegevens
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sunny Lee

Tel.: +86 13186019379

Fax: 86-29-8633-2919

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)