Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Vr
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.
Thuis

Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. certificaten
CHINA Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. certificaten
De professionele fabrikant van de vaste lichamencontrole. De hun de schudbekerschermen van de Productvervanging hebben lange de diensttijd en goede behandeling. Zij helpen ons een!

—— M. Samir

Ik kocht de centrifugaalpomp van 10 PCs TRSB8*6-12J van RT-Vaste lichamencontrole. Zij zijn knap en hebben werkelijk goede kwaliteit en attent na de verkoopdienst!

—— M. Warren

Wij gaven opdracht tot een reeks van moddersysteem voor ons olieveld boorgebied, de getoonde goede prestaties van RT product in de plaats. Wij houden zeer van dat!

—— Diego Olbrich

RT-de schudbekerschermen hebben hoogste kwaliteit en goede prijs. Wij hebben hen van RT meer dan 4 jaar gekocht.

—— Nghiem Thic Hai

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Hossein Jafari

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Mej. Crina

Wij beginnen de Schudbeker van de gebruikstrzs703 Schalie sinds 2012, nu hebben wij 8 reeksen werkend in het olieveldplaats van onze klant, perfecte machine met redelijke prijs.

—— S.A. Kazi

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek werd gevestigd in 2010, gelegen in Nr 2 Ladingsweg, Yangling-District, Xianyang-Stad, Shaanxi-Provincie. Het is 80 km vanaf het station, geschikt in verkeer en mooi in milieu. Ook is het een industriële onderneming die het belangrijke materiaal van de vaste lichamencontrole voor olie en gasboring, het systeem van het steenkoollaagmethaan, trenchless HDD & het een tunnel graven, micro-een tunnel graaft, boorafvalbeheer, bored stapelbouw, enz. leveren.

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Onze hoofdzaken zijn R&D, ontwerp, productie, verkoop en de diensten van het materiaal van de vaste lichamencontrole. Zijn huidige productregelen boren schalieschudbeker (TRPS703, TRPS585, TRZS703, TRZS585, TRZS752 enz.), de schudbekerschermen voor merkboortoren, Brandt en MI-Swaco, karaf centrifugeert, modderreinigingsmachine, desander, zijn het wastoestel, het moddermengapparaat, centrifugaalpomp, scheerbeurtpomp, straalmoddermixer, de Maandelijkse productiecapaciteit van enz. 10000 reeksen. Alle producten zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Productielijn

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 6Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 7

   

 • OEM / ODM

  RT-de Vaste lichamencontrole heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei het materiaal van de vaste lichamencontrole verstrekken. OEM de dienst is ook welkom.

   

  RT-de producten van de Vaste lichamencontrole zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 40 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: De V.S., Australië, Thaliand, Vietnam, Rusland, Zuid-Korea, Egypte, Turkije, Argentinië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 • R & D

  RT-de Vaste lichamencontrole concentreert zich op de ontwikkeling en de productie van diverse types van het materiaal & het systeem van de vaste lichamencontrole. Ons R&D-personeel is samengesteld uit rijke ervaren bemanning die het oude werk aangaande olie heeft die mechanisch ontwerp boren, zo voorzien wij onophoudelijk het professionele boormateriaal van de vaste lichamencontrole van de ondernemingsgeest van verbetering en constant innovatie.

   

  Wij brengen in internationale geavanceerde technologie en van de de invoer hoge precisie verwerkingsmateriaal voor productie, en bouwen talent de relaties van de opleidingssamenwerking met veel universiteit in Xi'An-stad voor onophoudelijk het bijvullen van nieuw bloed aan ons. Wij vormden ook een high-tech moderne geïntegreerde onderneming met ontwerp, vervaardiging, verkoop en de dienst.

Contactgegevens
Xi'an TianRui Petroleum Machinery Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sunny Lee

Tel.: +86 13186019379

Fax: 86-29-8633-2919

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)